^ Вгору
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Новини

Триває захист курсових проектів

Курсовий проєкт - вид самостійної навчальної роботи, що виконується студентами закладів фахової передвищої освіти впродовж семестру з метою закріплення, поглиблення і узагальнення знань, одержаних за час навчання та їх застосування до вирішення конкретного фахового завдання.

У ХДППФК імені В.І. Вернадського 20.04.2023 року відбувся захист курсових проєктів з дисципліни «Монтаж, експлуатація і ремонт електроустановок та електропостачання АПК». Курсовий проєкт приймала комісія у складі: голова циклової комісії фундаментальних та електротехнічних дисциплін Корнєєнкова М.М., методист Чорна В.В. та викладач дисципліни «Монтаж, експлуатація і ремонт електроустановок та електропостачання АПК» Журбій Г.Г.

 

Захист курсових проєктів дав змогу студентам показати свої теоретичні знання з електротехнічних дисциплін, а при підготовці презентацій та графічних робіт володіння комп'ютерними технологіями.

Захист курсових проєктів пройшов успішно, здобувачі освіти отримали позитивні оцінки. Найкращими були роботи студентів Мурачова Романа, Сосницького Кирила,  Шанізде Милослава та Соломатіна Ігоря. Вони показали високий рівень знань з дисципліни.

 xfdygtkigyukfghjdtrgj

Консоль налагодження Joomla

Сесія

Інформація облікового запису

Використання пам'яті

Запити до бази даних