^ Вгору
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Новини

Герої серед нас: сучасні захисники та захисниці України

5 жовтня 2023 року в Харківському державному професійно-педагогічному фаховому коледжі імені В. І. Вернадського відбулася V міжвузівська конференція «Герої серед нас: сучасні захисники та захисниці України». Захід був присвячений Дню захисників та захисниць України. Конференція мала сталий характер і знайшла широкий відгук в освітянських колах. Цьогоріч у нашій конференції взяли участь представники 9 закладів освіти, до збірнику матеріалів було надіслано 28 доповідей, що були розподілені між 4 напрямками.
НАПРЯМОК 1. Історія виникнення свята та його традиції.
НАПРЯМОК 2. Волонтерський рух – незламний дух нашого суспільства.
НАПРЯМОК 3. Студентство та викладачі на захисті наших кордонів.
НАПРЯМОК 4. Робота соціально-психологічної служби у військовий час.
Зі вступним словом звернувся до учасників конференції заступник директора коледжу з навчально-виховної та профорієнтаційної роботи Скофенко С. М. Він привітав усіх присутніх та відзначив величезне значення тем доповідей для національно-патріотичного виховання та формування самосвідомості українців.
Конференція пройшла в дружній та теплій атмосфері, а багато виступів до сліз розчулили її учасників. Усі доповіді справили велике враження на присутніх, висвітлили героїчні вчинки наших громадян, продемонстрували приклади справжньої взаємопідтримки та взаємодопомоги під час повномасштабної війни.
За результатами конференції планується видання електронного варіанту збірнику матеріалів та сертифікатів учасників конференції, які будуть розміщені на сайті коледжу.
Підбиваючи підсумки конференції, треба зазначити її актуальність та своєчасність. Матеріали виступів висвітлюють незламність духу нашого народу в боротьбі за рідну землю, приклади підтримки людей, які опинилися в скрутному становищі через повномасштабну агресію.
Організатори дякують нашим Збройним силам за можливість проведення конференції та зичать їм сил для захисту нашої Батьківщини!

1-kkkkkkkkkkkdd

 

2-kkkkkkkkkkkdd

3-kkkkkkkkkkkdd

4-kkkkkkkkkkkdd

5-kkkkkkkkkkkdd

6-kkkkkkkkkkkdd

7-kkkkkkkkkkkdd

8-kkkkkkkkkkkdd

9-kkkkkkkkkkkdd

10-kkkkkkkkkkkdd

11-kkkkkkkkkkkdd

12-kkkkkkkkkkkdd

13-kkkkkkkkkkkdd

14-kkkkkkkkkkkdd

 

Консоль налагодження Joomla

Сесія

Інформація облікового запису

Використання пам'яті

Запити до бази даних