^ Вгору
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Новини

Захист курсових проєктів з дисципліни «Організація та методика професійного навчання» груп ТМ-206 та ТМ-207

Захист курсових проєктів є підбиттям підсумків індивідуальної самостійної творчої діяльності студентів під керівництвом викладача – керівника курсових проєктів. Цей захід є обов’язковою формою перевірки виконання курсових проєктів, під час якого студенти презентують та всебічно обґрунтовують проєкт особисто розробленого уроку виробничого навчання, демонструють запропоновані ними рішення щодо мотивації навчальної діяльності учнів, актуалізації та коригування їх знань та глибоке розуміння виконаної роботи.
Студенти груп ТМ-206 та ТМ-207 успішно захистили свої проєкти у творчій та доброзичливій атмосфері перед комісією у складі голови комісії заступниці директора з навчально-методичної роботи Ніколаєвської Ганни Юріївни; викладачки, керівниці курсових проєктів Чорної Вікторії Вікторівни, викладачки Сіренко Юлії Вікторівни та викладачки Овчарової Анни Сергіївни.
Члени комісії відзначили креативний та сучасний підхід студентів до проєктування кожного етапу уроку виробничого навчання, створення цікавих презентацій, розробки та використання різноманітних інтерактивних вправ, створених в онлайновому сервісі LearningApps, та логічні, грамотні та аргументовані доповіді.
Студенти теж отримали задоволення як від своїх виступів, так і від виступів одногрупників. Підготовка, хвилювання, виголошення доповіді змінилися на відчуття гарно виконаної роботи, подолання ще однієї вершини, яка наближає до рівня конкурентоспроможного фахового молодшого бакалавра.

1111112023-12-03 122621

Консоль налагодження Joomla

Сесія

Інформація облікового запису

Використання пам'яті

Запити до бази даних