^ Вгору
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Новини

День Конституції України

✨ Шановні колеги та здобувачі освіти! ✨
📜 Сьогодні, 28 червня, ми святкуємо велике державне свято – День Конституції України, що символізує національне єднання, незалежність та ствердження демократичних засад. Її прийняття назавжди закарбувало споконвічне бажання нашого народу жити у власній державі.
Конституція України затвердила найважливіші цінності нашого народу – людина, її життя, здоров’я, честь, гідність, недоторканість, безпека. Так нехай же в день національного свята в кожного з нас міцніє почуття гордості за свою країну, за Конституцію, що гарантує нам реалізацію наших мрій та щасливе життя у власній державі.
Нажаль, вже втретє ми відзначаємо річницю прийняття Основного Закону нашої держави в умовах воєнного стану. Наша боротьба проти ворога триває. Ми продовжуємо рішуче відстоювати наші цінності, наше право на життя і свободу, усі ті фундаментальні принципи, які закріплює Конституція і на яких будується сучасна правова держава.
Щодня кожен із нас боронить Україну на своєму фронті. Навчаючи нові покоління ми також робимо свій вклад у зміцнення української державності та її розвиток. Адже якісна освіта – це наше майбутнє! Україна розпочинається з кожного з нас! І нам під силу будувати суспільство, в якому будуть створені умови для всебічного розвитку людини, де панує демократія, право, закон і справедливість – все те, що декларує і гарантує нам Основний Закон нашої держави.
СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

photo 2024-06-28 11-45-01

Консоль налагодження Joomla

Сесія

Інформація облікового запису

Використання пам'яті

Запити до бази даних