^ Вгору
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Новини

Дякуємо фонду MoveUkraine за допомогу в облаштуванні гуртожитку!

20 вересня 2024 р. у коледжі за сприяння Харківської обласної військової адміністрації та Департаменту науки і освіти ХОВА відбувся важливий захід. Завдяки допомозі благодійного фонду MoveUkraine вдалося капітально відремонтувати та повністю облаштувати приміщення 4-го поверху для тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб, які проживають у гуртожитку коледжу. Участь у заході також узяли почесні гості: народна депутатка України Вікторія Кінзбурська, заступник директора Департаменту науки і освіти ХОВА Андрій Васильєв, засновниця благодійного фонду MoveUkraine Патрісія Шморгун, директорка фонду Анастасія Березовенко, представник Червоного Хреста Олександр Деркач та начальник ДСНС Немишлянського району Сергій Козачкін.
Гості оглянули облаштовані та адаптовані для проживання внутрішньо переміщених осіб приміщення гуртожитку коледжу. Вони високо оцінили якість проведених робіт та ефективну взаємодію всіх залучених сторін.
Особливі слова вдячності були висловлені благодійному фонду MoveUkraine. Вікторія Кінзбурська та Олександр Деркач подякували пані Патрісії та фонду MoveUkraine за їх внесок в облаштування місць тимчасового перебування ВПО та вручили їй почесні подяки.
Андрій Васильєв подякував усім, хто підтримує заклади освіти в такий складний час. Він побажав швидкого повернення до звичного освітнього процесу та висловив надію, що студенти невдовзі повернуться до гуртожитку.
Сергій Козачкін відзначив важливість безпеки в освітніх закладах. Він наголосив, що адміністрація коледжу докладає всіх зусиль для створення безпечних умов перебування учасників освітнього процесу та внутрішньо переміщених осіб. Окрему увагу було приділено ремонтним роботам, що тривають в укритті гуртожитку, яке після завершення відповідатиме всім сучасним вимогам безпеки.
Захід продемонстрував дієву взаємодію та підтримку з боку держави, благодійних організацій та місцевої влади у вирішенні нагальних потреб внутрішньо переміщених осіб.
Дякуємо всім причетним і працюємо далі, крок за кроком наближаючи нашу Перемогу!

Посилання на відео

 

Консоль налагодження Joomla

Сесія

Інформація облікового запису

Використання пам'яті

Запити до бази даних