^ Вгору
foto1 foto2 foto3 foto4 foto5

Новини

Аудит безпеки у коледжі: результати та висновки

З грудня 2023 року до 26 вересня 2024 року наш коледж брав участь у проєкті АУДИТ БЕЗПЕКИ. Аудит безпеки й доступності територій коледжу, що протягом останніх двох років набув надзвичайної важливості, проводився робочою групою, створеною наказом директора коледжу. До цього проєкту були залучені співробітники коледжу від 21 до 79 років, а також здобувачі освіти.
Результати анкетування співробітників коледжу підтверджують, що в нашому закладі освіти створені умови для безпечного перебування в ньому. Після проведення аудиту робоча група виявила слабкі місця в системі безпеки території та розробила рекомендації щодо впровадження конкретних заходів і програм, спрямованих на убезпечення співробітників та здобувачів освіти.
Аудит безпеки територій є важливою складовою стратегії убезпечення й комфорту працівників та студентів коледжу, а активна участь місцевих громад у цьому процесі сприяє створенню ефективних і сталих рішень для покращення якості їх життя.
Отже, аудит безпеки є необхідним інструментом для збору об’єктивної інформації про слабкі місця території коледжу, сприяє розробці та впровадженню заходів, спрямованих на створення безпечних просторів для співробітників та студентів коледжу, а також є одним із кроків досягнення справедливого та гідного суспільства для кожної людини.
Дякуємо всім, хто був долучений до реалізації цього проєкту, будемо разом працювати над тим, щоб освітній процес здійснювався в максимально комфортних та сприятливих умовах.

podaka page-0001

Консоль налагодження Joomla

Сесія

Інформація облікового запису

Використання пам'яті

Запити до бази даних